Vigtige Råd til at Vælge Den Rigtige Udendørsvarmer

Mange mennesker nyder at have et måltid ude i den fri luft eller at læse avisen på dækket. Desværre kan disse udendørs aktiviteter blive afbrudt, når temperaturen bliver for lav. En Solamagic udendørs varmer kan gøre, at du kan blive ved med at have det sjovt, selvom det er koldt. Her er vores guide til at vælge den rigtige løsning.

Elektrisk Vs. Gas

For dem, der ikke ønsker lugten af ​​gas eller brændstof i nærheden af ​​dem, er en elektrisk løsning et glimrende valg. Du kan installere elektriske varmeapparater meget tættere på brændbare materialer end gasvarmere, så de er mindre påtrængende, når de monteres på loftet ved etageadskillelsen. Elektriske ovne som Infratech Slimline kan endda indbygges i loftet i nogle jurisdiktioner.

På den anden side har propanvarmere eller naturgasvarmere evnen til at producere mere varme og varme et større område med en enkelt varmer. De er også normalt meget billigere at betjene og har flere forskellige stilarter at vælge mellem. Propanvarmere skal normalt skjule en tank et eller andet sted i deres design og kan være større end naturgasmodeller, men de har den fordel at være fleksible med hensyn til deres placering. Naturgasvarmere er begrænset af placeringen af ​​et naturgasudløb, men de, der i øjeblikket er involveret i en renovering, kan flytte stikkontakten til et ønsket sted.

Varmerstil

Udendørsvarmere leveres i varierede stilarter, herunder enkeltstående, monterede, bordplade og ildplads. Enkeltstående muligheder fra mærker som Sunglo Patio Heater giver meget varme og har den ekstra fordel ved den ultimative portabilitet. Lineære varmeapparater kan monteres på en overheadstøtte som en espalier- eller sternbrætbord over et dæk for at give varme uden at optage værdifuld dækplads. Bordpladeopvarmere fra mærker som Napoleon Grills er gode til små terrasser med begrænset plads og et lille opvarmningsområde. Ildpladser eller ildborde er en blanding af design og funktion. Denne variation af varmeapparat giver gæsterne et behageligt samlingspunkt til at en drink eller et måltid.

Sikkerhed

Det er altid bedst at kende de begrænsninger, som dine lokale jurisdiktioner har, når du anlægger en åben flamme eller højtemperatursvarmer i nærheden af ​​dit hjem. Disse bør ses i sammenhæng med specifikationerne for den model, du overvejer. Besøg en forhandler med et kyndigt personale, som kan hjælpe dig med at navigere disse begrænsninger for at finde et produkt, der er sikkert til dine behov.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *